Sapun Catina si Geraniu

“Catina si Geraniu” este un sapun fabricat manual din ingrediente naturale alese cu grija pentru ingrijirea zilnica a pielii. Lasat la maturat mai bine de 6 saptamani, calitatile sale sunt stabile si gata sa vina in ajutorul celor care sufera din cauza afectiunilor pielii datorate stresului, poluarii etc.

Uleiului de catina constituie un antioxidant natural.  Conține o serie de elemente bioactive rare, este astfel un ulei special cu proprietăți nutritive, revitalizante, antirid, protector solar. Stimulează regenerarea cutanată.

Uleiul de geraniu vine sa completeze calitatile uleiului de catina aducand un plus de ingrijire si relaxare. Actionand asupra sistemului nervos, acesta combate starile de anxietate si depresie, amelioreaza starea de spirit. Stimuleaza activitatea neuropsihica: intensifica capacitatea de lucru, contribuie la concentrarea atentiei. Aroma geraniului calmeaza ideal copiii, inlatura capriciile si agresiunea. Este un ulei esenţial înălţător cu efect de armonizare atât la nivel psihic cât şi cutanat, echilibrează chimia proprie a tenului uscat sau gras, conferă supleţe şi elasticitate pielii. Veritabil parfumant nobil.

Din punct de vedere energetic predispune la tandreţe. Contribuie la refacerea pierderilor energetice cauzate de rivalitatea în dragoste. Înlătură complexul de inferioritate şi dependenţa de părerea străină.

Nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza si celor care au alergii la unul dintre ingrediente. Se testeaza pe o portiune mica de piele, daca in cateva ore nu apare nicio reactive alergica sapunul poate fi folosit in continuare.

Unele uleiuri naturale sunt fotosensibile iar in timp culoarea poate suferi modificari. Proprietatile raman insa nealterate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s